Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Beleef vijf inspirerende uren in onze bijzondere studio, opgedragen aan een van de groten van deze tijd: de Dalai Lama.  Ontspanning en vriendelijke transformatie zijn hierbij de sleutelwoorden. Je gaat als een ander mens weer de deur uit… Inclusief (vegetarische) lunch en een muzikale verrassing.

Zijne Heiligheid, wordt hij genoemd, deze bijzondere man die in september nog in Nederland was. Een manifestatie van Avalokiteshvara, de bodhisattva van compassie en mededogen. Als je hem ziet, vallen zijn vriendelijkheid en wijsheid meteen op, zijn oprechte aandacht, volkomen aanwezigheid en enorme uitstraling. Toch wordt hij ook regelmatig boos, onthulde hij in een interview aan Adriaan van Dis – al is dat wel meteen weer over. Hoe doet hij dat, zo kalm en vriendelijk blijven, terwijl zijn land is bezet en zijn volk wordt onderdrukt? ‘De sleutel is mededogen en begrip voor anderen; dat ontwikkelen, maakt je kalm en rustig. Mededogen is essentieel in deze onrustige tijd’. Aldus de Dalai Lama…

Susan Wouters maakt ons op een zachte manier bewust van ons lichaam met Yoga Light. Niet forceren, maar juist mild zijn voor jezelf. Want dat is de basis voor een liefdevolle houding naar anderen, zo leert de Dalai Lama ons. ‘Mijn religie is eenvoudig. Mijn religie is vriendelijkheid’. Een uitspraak die kenmerkend is voor deze spirituele leider.

Esther van Santen dompelt je onder in een heerlijk en helend klankenbad. Ons lichaam is een geheel van trillingen en energiegolven. Omdat wij voor 60% uit water bestaan, worden de rijke klanken van haar bijzondere Himalayan Heart klankschalen snel binnen ons systeem verspreid, zodat elk onderdeel weer op zijn eigen frequentie kan gaan trillen. Zoals ook de boeddhistische mantra’s en chants hun uitwerking hebben.

Annemarie van Tijen neemt je mee in een mooie meditatie op liefdevolle vriendelijkheid of metta. Meer leven vanuit je hart geeft een positieve ‘vibe’ en meer begrip voor anderen. Het maakt dat de mensen om je heen zich ook positiever zullen opstellen.

Henriëtte Middelkoop is vandaag onze muzikale verrassing. En met een goede reden! Want of je kunt zingen of niet, dit zul je fijn vinden. Zij helpt je om je stem te laten horen en de verbinding met anderen te maken. Zingen brengt eenheid, het opent je en het resultaat is een heerlijk gevoel, dat je van deze dag meeneemt!

Datum: zondag 11 november

Tijd: 11.00 – 16.00 uur

Toegang: € 62,50 pp (inclusief thee en een heerlijke lunch)

AANMELDEN