Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

door Joeke Hoeboer

Shaking Medicine Yoga is Nu Hier! ~All the way from the beautiful Byron Shire, Australia, now in Europe and ready to expand ~

Activeer jouw natuurlijke ontspanningsmechanismen. Bij Shaking Medicine laat het lichaam jou zien hoe het wil bewegen en waar spanning losgelaten mag worden.

Het menselijk lichaam is zo ontworpen dat het op een natuurlijke wijze zichzelf kan opschonen van emotionele, fysieke, energetische stress en trauma.
Deze krachtige doch simpele manier is door de jaren heen verbannen, vergeten en/of genegeerd.
Tijdens deze workshop word er aandacht besteed aan lichamelijk bewustzijn door middel van ontspannende stretches, Qiqong en het shaken en laten shaken van het lichaam. Op deze manier kan het hele lichaam van binnen en buiten worden opgeschoond en word er geleerd om volledig in contact te staan met body en mind.

Joeke is een zeer gepassioneerde yoga- en dans instructrice. ‘’Ik heb geleerd om mij diep te verbinden met mijzelf, mijn gevoelens, emoties en waarheid’’.
Op een speelse, geaarde en ontspannende wijze faciliteert Joeke haar lessen en workshops met als boodschap om mensen in vrijheid en overvloed te laten bewegen. ‘’Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en zich helemaal vrijuit kunnen bewegen en uiting kunnen geven aan wat zij voelen’’.

Deze twee ochtenden zijn op basis van donatie. De helft van de opbrengst gaat naar de mooie en gemotiveerde artiesten van Southafricanroadtrip.nl , om hen te helpen hun dromen over betere omstandigheden waar te maken.

Data: zaterdag 23 en 30 november  9.30–11.00 uur

Meedoen: op basis van donatie

aanmelden & informatie