Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Omdat we in de maand januari allemaal wel een oppepper kunnen gebruiken, bedachten we deze workshop! Heerlijk ontspannen én weer opladen met nieuwe energie. Een mooie meditatie, klankenbad, fijne oefeningen en een relaxed ligconcert. Deze combinatie van rust en beweging, levendigheid en verstilling wordt als heel prettig ervaren. Je hoeft niet persé geoefend of lenig te zijn om mee te doen, iedereen is welkom.

Met Esther van Santen (klankenbad), Annemarie van Tijen (meditatie), Leonie Stekelenburg (energetisch lichaamswerk) en Jan van Berkel (ligconcert).

Tijd:         13.00 – 17.00 uur

Meedoen:  €47,50 (inclusief thee en iets lekkers)

Aanmelden:

Annemarie: annemarie@jebentnuhier.nl

Ester: himalayanheart@outlook.com

Esther van Santen is een vaste en geliefde gast bij Je Bent Nu Hier. Zij heeft een prachtige collectie bijzondere klankschalen, waarvan ze er voor deze gelegenheid een aantal meeneemt. Zoals de Full Bodyschaal, waar je middenin kunt gaan staan om de trilling te ervaren. Esther leerde de schalen bespelen in de kloosters van Nepal en geeft daar zelf ook les in. Ook voor een mooie schaal kun je bij haar terecht.

Annemarie van Tijen geeft meditatielessen in de lijn van het Theravada Boeddhisme en heeft vele jaren ervaring op dit pad. Daardoor kan zij de energie ‘neerzetten’ waarin jij veilig mag ontspannen. Vriendelijkheid is daarbij het sleutelwoord.

Leonie Stekelenburg biedt ons op deze middag een ervaring met het energetisch lichaamswerk. Het ruimt blokkades op en laat zo vastzittende energie weer stromen, waarbij spanning en verzuring in het lichaam afnemen.

Jan van Berkel begon al jong met het bespelen van de Hang of Handpan, een betrekkelijk nieuw instrument dat in Zwitserland werd ontwikkeld. Inmiddels bezit hij er een aantal en neemt geregeld deel aan internationale festivals. Hij vindt het fijn om te zien hoe mensen bij de betoverende klanken zich helemaal kunnen ontspannen en luisteren…