OVER ANNEMARIE VAN TIJEN

Mij verbinden met anderen en samen de wereld een stukje mooier maken, dat is mijn grote wens.

Terugkijkend, zie ik hoe alles in elkaar past. Hoe belangrijk het is om los te laten en te ontspannen, te begrijpen hoe je zelf je leven vorm en betekenis geeft, ook al lijkt het vaak of de dingen je zomaar overkomen. Om te aarden en in het nu te leven. Die diepe ervaring stelt mij nu in staat om dat over te brengen. Want dat alles kun jij ook!

De boeddhistische reis waar ik me vol verwachting voor opgaf, bracht geen oplossing maar duwde mij juist over het randje. Maar tegelijkertijd werd ik ook leerling van een heel bijzondere abt. Terug op kantoor huilde ik boven de post. Ik kon niet meer, moest er aan geloven… en wist maar al te goed waar het ‘lek’ zat. Ik had mezelf weggegeven, verloochend, alles uitgedeeld. Mijn burn-out was een feit.

Die eerste tijd was pittig, maar het mediteren wierp zijn vruchten af en zorgde voor inzicht. Ik was van binnen echt veranderd. Deep down gaat het om liefde voor jezelf, want pas van daaruit kun je delen. Je verbinden met de bron geeft rust, geluk en inzicht. Klinkt makkelijk, maar het vergt oefening. Vanuit die visie werd vijftien jaar later Je Bent Nu Hier geboren.

Mijn inmiddels twintig jaar lange ervaring met meditatie en mindfulness én het omgaan met een burn out, deel ik graag met jou. Zodat jij daar ook je voordeel mee kunt doen. In onze fijne studio, maar desgewenst ook op locatie. In groepslessen, workshops of privé-coachings. Daarbij maak ik gebruik van bijzondere klankschalen, voor nog meer verdieping. Wil jij dat ook? Kom het dan zelf ervaren. Ga mee op avontuur. Je Bent Nu Hier… waar anders?

Meer informatie?